top of page
IMG_4838 2.JPG
PRIVE EVENEMENTEN

SOME OCCASIONS CALL FOR A PRIVATE PARTY

Welke reden je ook hebt voor het geven van een feest, wij begrijpen ‘m. Geniet van onze relaxte beach sfeer  of neem een shot verleidelijke beats om je energieniveau te verhogen. 

Afhankelijk van de gelegenheid, het aantal gasten en de sfeer die je in gedachten hebt, informeren we je graag over de verschillende opties. Wij zijn experts in het overtreffen van verwachtingen. Alles wat jij hoeft te doen, is ons laten weten wat je in gedachten hebt.

IMG_7621_jpg 2.JPG

PRIVÉ EVENEMENTEN​

Verjaardag
Wij laten wensen uitkomen. Of je je gasten nu wilt verwennen met lekkernijen of ze de hele nacht wil laten dansen onder invloed van cocktails; het is jouw feestje en wij zorgen er voor dat deze nacht in de boeken gaat.

Drankjes & Recepties
Drankjes zijn altijd een goed idee. We weten vrijwel zeker dat je steil achterover slaat als je onze uitgebreide lijst met verslavende cocktails (en meer) ziet. Deel je idee van een perfecte get-together en wij zorgen voor de rest.

Bachelor(ette) parties
Your secrets are safe with us. Verras een vriend met een feest bij onze beach club voordat hij (of zij natuurlijk) voor eeuwig aan de ketting ligt ;). Ons team staat klaar om dit tot een onvergetelijk feest – inclusief onvergetelijke kater – te maken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij geloven dat elk evenement uniek moet zijn, so let us work our magic! Neem contact met ons op. Dan verkennen we elke mogelijkheid om jouw grote dag er tot één te maken die je nooit meer vergeet.

IMG_8479_jpg.JPG
PRIVE EVENEMENTEN

Welke reden je ook hebt voor het geven van een feest, wij begrijpen het!

IMG_8496_jpg.JPG
BEDRIJFSFEESTEN

Iedereen wil wel eens ontsnappen aan de realiteit.

IMG_8911.JPG
HUWELIJKEN

Speciale dagen vragen om speciale maatregelen.

bottom of page